Vernieuwde verpakking ProPack

2 februari 2017

Draka introduceert de volledig vernieuwde ProPack verpakking. Met drie kleuren VOB draad in een handige innovatieve verpakking kun je op elke klus snel en makkelijk werken. Kies voor het gemak van Draka’s ProPack!

Lees meer

Betrouwbare datakabels voorwaarde voor succesvolle eHealth

5 februari 2016

Dankzij eHealth-toepassingen is veel zorgtechnologie zowel binnen als buiten zorginstellingen voorhanden. Patiënten kunnen hierdoor steeds vaker de regie nemen over hun eigen zorg. Snelle en betrouwbare dataverbindingen zijn hierbij van levensbelang.

Lees meer

Datum invoering Europese Norm EN 50575 (CPR) voor brandgedrag kabels gesteld op 1 juli 2016

16 november 2015

In overleg tussen CEN-Cenelec en de Europese Commissie is afgesproken dat de Europese norm EN 50575, de norm voor kabels die onder de CPR vallen, ingaat op 1 juli 2016. In eerdere discussies en publicaties heeft de Europese Commissie gesproken over een ingangsdatum van 1 december 2015. De publicatie van de nieuwe Date of Applicability (DoA) in het Publicatieblad van de EU heeft 13 november plaatsgevonden.

Lees meer

SELECTIEHULP VOOR DATAKABELS

In de selectiehulp staat aangegeven welke netwerkkabels worden geadviseerd voor een bepaalde omgeving of toepassing. Ook zijn de technische gegevens per kabeltype opgenomen, zoals het type afscherming, de geleider, de maximale datasnelheid, de diameter en de storingsgevoeligheid.

Meer lezen
Draka M-Flex stuurstroomkabel

COMPLEET PAKKET STUURSTROOMKABELS

Het M-Flex assortiment is ontwikkeld om te voldoen aan lichte, normale of zware industriƫle omgevingen, waarbij sprake kan zijn van invloed op de kabel door olie, hitte, vocht, elektromagnetische storing en mechanische of chemische belasting. Afhankelijk van het type stuurstroomkabel geschikt voor besturingsapparatuur, montagebanden, transportinstallaties, productiestraten, robots, klimaat- en koelinstallaties en datatransport.

Meer lezen

OVER DRAKA

Draka ontwikkelt, produceert en levert hoogwaardige en toekomstvaste kabeloplossingen die worden toegepast in laagspanningsinstallaties, industriƫle toepassingen, datanetwerken en telecominfrastructuur zoals Fiber-to-the-Home. Draka is een betrouwbare partner voor adviseurs en installateurs in de elektrotechnische branche en onderdeel van de Prysmian Group, het grootste kabel producerende bedrijf ter wereld.


ONZE KABELPRODUCTEN:

  • XVB, EXVB Installatiekabel
  • XGB-F2 Halogeenvrije installatiekabels
  • VOB, VOB(s) Installatiedraad
  • Instruline - Industriele Instrumentatiekabels
  • M-Flex - Stuurstroomkabels
  • Data- en communicatiekabels

Meer producten


HEEFT U EEN AANVRAAG?

Verstuur

CONTACT DRAKA BELGIUM

Jan van Rijswijcklaan 158
2018 Antwerpen
Algmeen: +32 (0) 3 257 25 63
Customer Care: +32 (0) 3 227 13 99
Email: belgium-info@draka.com